Vrouw beurs #2

Zoals jullie al hebben gelezen ben ik zaterdag naar de Vrouw beurs in Leeuwarden geweest. Ik heb zo`n gezellige dag gehad!  De foto`s van de vrouw beurs kunnen jullie hier bekijken!
Dit is wat ik allemaal heb gekocht:


Nail art pennen


Een Eyebrow kit  met 3 malletjes van wenkbrauwen. Met deze kit en het poeder kun je mooie wenkbrauwen creeeren. Ik heb een klein beetje spijt van deze aankoop. Bij het  `kraampje` waar ze deze verkochten probeerden ze het eerst even uit op je eigen wenkbrauwen, en het resultaat was erg mooi. Maar ik twijfel of ik dit product zelf wel ga gebruiken. Bij deze eyebrow kit kregen we een bruine mascara cadeau!


Miranda en ik hebben een Blèzi make up workshop gevolgd. Hierbij kregen we deze lipliner gratis.


Dit leuke armbandje kon ik niet laten liggen!

Mijn aankopen waar ik achteraf heel blij om ben dat ik ze toch heb gekocht. Vrij in het begin was er een kraampje met allemaal kokos producten. Volgens de verkoopster kon ik alle producten voor 10 euro kopen. Dit viel me erg mee maar ik zou er toch nog even over na denken, dus we liepen weer verder. Later toen ik had besloten de producten toch te kopen stond er een andere verkoopster. Wat bleek, had de vorige verkoopster het verkeerd  begrepen en was het helemaal geen 10 euro, maar duurder. Gelukkig kreeg ik toch een tas vol kokos producten voor die 10 euro. Een hele goede deal voor een peeling, voetencrème, bodycream, bodymilk, showergel, handcrème , zeepje en lippenbalsem dacht ik zo!

About these ads

26 gedachten over “Vrouw beurs #2

 1. Haaai!
  Ik heb net in mijn inbox gekeken, maar ik heb geen mailje gekregen!
  Ik heb mijn e-mail wel inmgevuld hier en anders staat hij op de contact pagina.
  X

  • Oh dan is het niet helemaal goed gegaan. Maar ik vroeg me af of je samen met mij en nog een paar anderen een blogmeeting in leeuwarden wil houden? Liefs

 2. wat een leuke aankopen! Ik ben echt benieuwd hoe die nailart pennen werken,. Ik heb een hele tijd geleden ook zoiets geprobeerd, maar ik kon er dus echt niet mee overweg, haha.

 3. Dat ziet er leuk uit! Ik zie dat je de nailartpennen ook zelf hebt gekocht, ik heb die ik bij jou gewonnen heb aan m’n zusje gegeven en die is er erg blij mee :)
  Je vroeg waar ik de ring vandaan had, die is van de V&D en kostte volgens mij €3,95!

  Liefs

 4. Pingback: Overzicht maart | My Super Sweet Life

 5. Pingback: Review Green nature | My Super Sweet Life

 6. Pingback: Nailart pennen Izgo | My Super Sweet Life

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: